Online Marketing

Je zoekt niet zomaar een online bureau maar een bedrijf dat meedenkt met de klant? Een online marketing specialist die oplossingen oplevert die jouw bedrijf helpt om meer en betere klanten te krijgen. Oplossingen zijn onder andere een website bouwen, een online promotie campagne uitvoeren, verbeteren van de vindbaarheid (SEO en SEA), sociale media effectief inzetten, en doordacht & gedegen advies geven. AdCon biedt één aanspreekpunt waarmee je (vooraf, tijdens en na het opleveren van de oplossingen en middelen) op een prettige wijze kunt overleggen en die jou begeleidt. Vragen? Bel met Arne de Vos via 015 361 80 61.

Persoonlijk contact

We hebben regelmatig persoonlijk contact bij onze samenwerking. Geen ticket systeem! Geen online chat! Mijn klant is geen nummer! Niet even snel iets opleveren en een factuur sturen.

Ervaring en kwaliteit

Adcon bestaat sinds 1994 en heeft dus een schat aan ervaring opgedaan in het omgaan met verschillende uitdagingen en het begrijpen van de behoeften van de klant. Daarnaast heb ik een groot netwerk aan specialisten kunnen opbouwen. Dit vertaalt zich in het bedenken en leveren van creatieve en effectieve oplossingen passend bij jullie behoefte.

Aanpak en werkwijze

Onze samenwerking begint met een goed gesprek, jouw wensen begrijpen en brainstormen over mogelijke oplossingen. Het doel: een moderne online oplossing die doelgericht past binnen de hedendaagse online wereld. Mijn nadruk ligt op online en digitaal. Maar dankzij mijn langdurige succesvolle samenwerkingen met andere specialisten kan ik ook andere marketing diensten aanbieden waaronder drukwerk, grafisch ontwerp, marktonderzoek, PR, reclame, video, fotografie, etc.

AdCon werkt fulltime op professionele wijze aan het bieden van advies, vertalen van doelstellingen naar een marketingplan, het maken van onder andere websites / webapplicaties / banners en content die perfect passen in de marketingmix van jouw bedrijf. Dit doet AdCon al meer dan 25 jaar.

Interesse? Neem contact op met Arne via 015 361 80 61 of gebruik het formulier.