Cases / Mogelijkheden

De mogelijkheden voor uw website zijn natuurlijk zeer divers. Waarschijnlijk heeft u op andere websites al diverse mogelijkheden gezien die u eventueel ook graag op uw eigen website wilt gebruiken?

Hieronder slechts enkele voorbeelden van mogelijke toepassingen voor uw bedrijf. Natuurlijk kunt u ook even bellen om uw wensen te bespreken (015 – 361 80 61).

Assortiment

Uw assortiment op internet plaatsen zoals bijvoorbeeld wijnen en whisky’s. Klanten kunnen uw assortiment doorzoeken, sorteren op prijs, filteren op eigenschap zoals in dit geval streek / kleur / leeftijd / etc. en eventueel ook online bestellen.

whisky van zuylen

Online shop

Uw producten online verkopen via een e-commerce oplossing / web-shop. De webshop toont de producten overzichtelijk op de website waarna de internet bezoeker een gewenst product in zijn / haar winkelwagen kan plaatsen.

online shop

Animaties / 3D

Presenteer met behulp van een animatie (met behulp van Flash bijvoorbeeld) uw product. Dankzij bewegende beelden, afwisselende toelichtingtekst en eventueel een voice-over krijgt de bezoeker een duidelijk beeld van de specifieke werking van het product. 3D animatieof combinatie met echte video’s is hierbij ook mogelijk.
» lees meer hierover

Presentatie

Geef een interactieveaantrekkelijke en duidelijke presentatie van uw product. Binnen een mooie grafische omgeving meerdere foto’s tonen. Toon bijvoorbeeld twee foto’s, één van de zijkant en één van de voorkant. U kunt uw product ook in 360 graden demonstreren.
» lees meer hierover

Website met CMS

Laat uw website bouwen met behulp van een Content Management Systeem (CMS). Dankzij het CMS kunt u eenvoudig zelf teksten aanpassen / toevoegen op uw website zonder technische kennis.
» meer informatie over het AdCon CMS

Eenvoudige professionele website

Een eenvoudige website ten behoeve van het presenteren van uw bedrijf is ook mogelijk. Een website bestaande uit een eenvoudig grafisch ontwerp, beperkt aantal pagina’s en korte teksten. Natuurlijk moet de website wel goed te vinden zijn met bijvoorbeeld Google en Ilse.

Zeer grafisch

U wenst een zeer creatieve website met een hoog grafisch gehalte, dat kan!

Imago / image is belangrijk voor uw bedrijfsvoering, dan zorgt AdCon voor een mooi en functioneel design / ontwerp.

Modern Design

Een futuristische presentatie / website is bijvoorbeeld wenselijk in de technologische sector. AdCon past het ontwerp toe op de wensen van de klant en de gewenste uitstraling in relatie tot de branche van de klant.

Creatieve website

Een website maken met een creatieve uitstraling in tegenstelling tot een zakelijke uitstraling. Ook dat is natuurlijk mogelijk. Denk aan een website met de mogelijkheid eigen werk online te zetten, ook dat kan (fotograaf, artiest, kunstenaar, etc.)! Waarschijnlijk is het advies om een Content Management Systeem (CMS) in te zetten zodat u zelf eenvoudig nieuw werk kan toevoegen. Of AdCon maakt een eerste opzet en u zorgt dat u op basis hiervan zelf de website gaat uitbouwen (vergt wel kennis van HTML).