Web applicatie

logo van php en mysqlU wilt functionaliteit toevoegen aan uw website? Op basis van uw wensen en eisen kunnen wij deze functionaliteit / oplossing / programma / systeem bouwen. De oplossing kan bestaan uit een volledig geautomatiseerd systeem, een klein programma, een functionaliteit, een script, etc.

Het is ook mogelijk dat er reeds een vergelijkbare oplossing (script, programma of software) bestaat die wij voor u kunnen aanpassen en op maat kunnen maken.

Voorbeelden maatwerk oplossingen

  • online rekenmodule voor berekenen van bijvoorbeeld totale kosten of maandlasten
  • configuratie systeem om een product zelf samen te stellen
  • een online bestel systeem
  • speciaal op maat gemaakt klanten systeem

Techniek PhP MYSQL of ASP

Afhankelijk van uw wensen zullen we kijken naar de te gebruiken techniek voor het bouwen van de maatwerk oplossing. In de meeste gevallen ontwikkelen wij systemen / scripts in de programmeertaal PHP. Daarbij gebruiken wij als databasesysteem MySQL. De reden is dat de kosten vaak lager zijn dan wanneer gewerkt wordt met Microsoft oplossingen zoals ASP, .NET en SQL-server.

Interesse?

Wilt u weten of AdCon een bepaalde oplossing voor u kan maken of heeft u andere vragen omtrent dit onderwerp? Bel mij, Arne de Vos, op 015 – 361 80 61. Eén telefoontje kan voor u en voor mij veel informatie opleveren.