Online promotie

Uw website is online (open voor publiek) en u wenst het bezoekersaantal (traffic) te vergroten. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden:

  • aanmelden bij zoekmachines / zoekmachine optimalisatie
  • banners / online adverteren
  • een online PR campagne voeren

Aanmelden bij zoekmachines

logo van google de zoekmachineInmiddels is algemeen bekend dat zoekmachines het meest worden gebruikt voor het vinden van informatie / websites. Uw website goed vindbaar maken bij zoekmachines is dus de beste manier voor het vergroten van het bezoekersaantal.

Wanneer u bekend bent met internet dan kunt u zeer waarschijnlijk zelf uw website bij diverse zoekmachines aanmelden. U bereikt dan echter misschien niet het gewenste resultaat.

Voor specifieke zoekopdrachten moet uw website bij de eerste 10 of 20 resultaten staan en het liefst nog boven de websites van uw concurrenten. Om dit te kunnen bereiken is een specialistische aanpak nodig. Uw website dient ten behoeve van zoekmachines te worden aangepast en ook de aanmelding moet op specifieke wijze plaats vinden.

Laat AdCon uw website aanpassen / optimaliseren en aanmelden zodat uw website, op de door u gespecificeerde zoekopdrachten, goed te vinden is.

Banners / online adverteren

Naast het aanmelden bij zoekmachines kan uw website ook onder de aandacht gebracht worden door middel van online advertenties. Online adverteren is mogelijk met behulp van banners (aanklikbare afbeeldingen van diverse afmetingen) of tekstuele advertenties.

Online adverteren is vaak slechts voor een korte periode (van 1 week t/m 3 maanden) en vergt meestal een behoorlijke investering. Het is om deze reden niet altijd aan te raden te kiezen voor online adverteren. Maar in bepaalde situaties zoals campagnes, aanbiedingen, nieuwe producten, etc. kan online adverteren heel veel opleveren.

AdCon kan u adviseren over de online adverteermogelijkheden (waar, wanneer, wat) en kan een banner voor u ontwerpen.

Voor grote campagnes, bijvoorbeeld combinatie tussen online adverteren en advertenties in dagbladen/ tijdschriften, werken wij samen met diverse bekende Haagse Marketingbureau’s. Neem contact op met AdCon zodat wij u naar het juiste reclamebureau kunnen doorverwijzen.

Online PR

Dit is een algemene benaming voor diverse ‘niet traditionele’ manieren om uw website onder de aandacht te brengen bij mensen die behoren tot uw doelgroep. AdCon bedenkt samen met u een creatief concept waarmee we de PR kunnen voeren. Met het concept proberen via diverse internet kanalen om aandacht te krijgen en bezoekers naar de website te krijgen.