Online promotie

Jouw website is gelanceerd en staat online (open voor publiek) en je wenst het bezoekersaantal (traffic) te vergroten. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden:

  • aanmelden bij zoekmachines / zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • adverteren bij zoekmachines
  • banners / online adverteren
  • een online PR campagne voeren

Aanmelden bij zoekmachines

logo van google de zoekmachineInmiddels is algemeen bekend dat zoekmachines (met name Google) het meest worden gebruikt voor het vinden van informatie / websites. Het verkrijgen van relevante bezoekers aan jouw website is mogelijk door het goed vindbaar maken van jouw website zoekmachines.

Met het aanmelden van jouw website bij diverse zoekmachines ben je er niet. Voor specifieke zoekopdrachten moet uw website bij de eerste 10 of 20 resultaten staan en het liefst nog boven de websites van uw concurrenten. Om dit te kunnen bereiken is een specialistische aanpak nodig. Jouw website dient te worden geoptimaliseerd voor zoekmachines en dan kan via SEO – Search Engine Optimization. Laat AdCon jouw website aanpassen / optimaliseren zodat jouw website op de door jou gespecificeerde zoekopdrachten goed te vinden is.

Banners / online adverteren

Naast het aanmelden bij zoekmachines kan jouw website ook onder de aandacht gebracht worden door middel van online advertenties. Online adverteren is mogelijk met behulp van banners (aanklikbare afbeeldingen van diverse afmetingen) of tekstuele advertenties.

Online adverteren doe je vaak slechts gedurende een korte periode (van 1 week t/m 3 maanden) en vergt meestal een behoorlijke investering. Het is daarom van belang om jouw online campagne slim en effectief in te zetten. AdCon kan daarin een grote rol spelen. Wij kunnen jou adviseren over de online adverteermogelijkheden (waar, wanneer, wat) en vervolgens de campagne ook optuigen.

Voor grote campagnes, bijvoorbeeld combinatie tussen online adverteren en advertenties in dagbladen/ tijdschriften, werken wij samen met diverse bekende Haagse Marketingbureau’s. Neem contact op met AdCon zodat wij u naar het juiste reclamebureau kunnen doorverwijzen.

Online PR

Dit is een algemene benaming voor diverse ‘niet traditionele’ manieren om jouw website onder de aandacht te brengen bij mensen die behoren tot uw doelgroep. AdCon bedenkt samen met jou een creatief concept waarmee we de PR kunnen voeren. Met het concept proberen via diverse internet kanalen om aandacht te krijgen en bezoekers naar de website te krijgen.