Een presentatie maken

Presentatie nodig voor een tentoonstelling, beurs, demonstratie, CD-Rom, DVD, Kabelkrant, Intranet of voor uw website?

AdCon kan presentaties maken met behulp van Prezi, Html (dus webpagina), Powerpoint of video.

Powerpoint

Wanneer kiezen voor Powerpoint als software voor het maken van presentaties? Powerpoint is het meest geschikt voor het maken van (minder dynamische) Presentaties die de klant zelf eenvoudig kan aanpassen. Nieuwe dia’s toevoegen, teksten wijzigen in een dia…. dit is in Powerpoint zonder technische kennis uit te voeren.

AdCon kan voor de klant de huisstijl van het bedrijf / organisatie in de Powerpoint plaatsen. AdCon kan de Powerpoint ook kant-en-klaar afleveren waarna de klant zelf aanpassingen kan doen…. indien gewenst.

Diverse voorbeelden van huisstijlen verwerkt in Powerpoint:

1powerpoint voorbeeld huisstijl titel dia 2powerpoint voorbeeld logo huisstijl 3presentatie met achtergrond diagram
4meerdere fotos verwerkt in sjabloon 5diagram schema organogram in presentatie 6eenvoudige huisstijl
www.powerpoint.nl : Powerpoint is een presentatie softwarepakket van Microsoft. Powerpoint is zeer geschikt voor het op snelle en eenvoudige wijze maken van presentaties / slides / sheets. Echter het maken van mooie presentaties binnen Power-point is al een stuk lastiger. Maar met een professionele Powerpoint template is een indrukwekkende presentatie maken een koud kunstje.
Voor meer informatie over de software Powerpoint ga naar http://www.microsoft.nl/powerpoint/  (en dus niet naar Powerpoint.NL)