Een presentatie maken

powerpoint flash presentatie animatiePresentatie nodig voor een tentoonstelling, beurs, demonstratie, CD-Rom, DVD, Kabelkrant, Intranet of voor uw website?

AdCon kan presentaties maken met behulp van Macromedia FlashHtml ofPowerpoint.

Flash

Met Flash kan AdCon dynamische presentaties maken met geluid, video, animaties en interactie. Ideaal om een knallende indruk te maken op bijvoorbeeld een beurs of bij de lancering van een product.

Voorbeelden

Flash website intro voor discotheek
Klik hier voor een voorbeeld van een door AdCon gemaakte Flash presentatie / flash intro. Deze introductie film bevat diverse speciale effecten (special effects).

 

nightlife awards teaser

Nightlife Awards
Een flash video voor de Nightlife Awards. Zie http://www.nightlifeawards.nl
De teaser bevat video, foto materiaal en animaties.

 

disco empire new yorkDisco Empire New York
Voor de bovenbalk van deze website is wederom flash gebruikt. De flash video bevat  foto’s en video’s. De flash video wordt streaming afgespeeld en dus start de video direct met afspelen.
Zie www.empirenewyork.nl

promotion factoryPromotion factory
Voor de Promotion factory zijn enkele kleine video’s verwerkt in de website. De flash video bevat 3 losse videofilms.
Zie www.promotionfactory.nl

 

Powerpoint

Wanneer kiezen voor Powerpoint als software voor het maken van presentaties? Powerpoint is het meest geschikt voor het maken van (minder dynamische) Presentaties die de klant zelf eenvoudig kan aanpassen. Nieuwe dia’s toevoegen, teksten wijzigen in een dia…. dit is in Powerpoint zonder technische kennis uit te voeren.

AdCon kan voor de klant de huisstijl van het bedrijf / organisatie in de Powerpoint plaatsen. AdCon kan de Powerpoint ook kant-en-klaar afleveren waarna de klant zelf aanpassingen kan doen…. indien gewenst.

Diverse voorbeelden van huisstijlen verwerkt in Powerpoint:

1powerpoint voorbeeld huisstijl titel dia 2powerpoint voorbeeld logo huisstijl 3presentatie met achtergrond diagram
4meerdere fotos verwerkt in sjabloon 5diagram schema organogram in presentatie 6eenvoudige huisstijl
www.powerpoint.nl : Powerpoint is een presentatie softwarepakket van Microsoft. Powerpoint is zeer geschikt voor het op snelle en eenvoudige wijze maken van presentaties / slides / sheets. Echter het maken van mooie presentaties binnen Power-point is al een stuk lastiger. Maar met een professionele Powerpoint template is een indrukwekkende presentatie maken een koud kunstje.
Voor meer informatie over de software Powerpoint ga naar http://www.microsoft.nl/powerpoint/  (en dus niet naar Powerpoint.NL)