Werk / Portfolio

Hieronder enkele voorbeelden van de door AdCon gemaakte websites. De lijst bevat alleen recent ontwikkelde / aangepaste websites en websites waarvoor de opdrachtgever goedkeuring heeft gegeven voor het vermelden ervan op deze lijst.

Wijnhandel Gouden Leeuw Website www.wijnhandeldegoudenleeuw.nl
Van der Valk (hotels en restaurants) heeft ook een Wijnhandel in Voorschoten. Voor de Gouden Leeuw hebben wij een online wijn winkel gemaakt op basis van zelf ontwikkelde software (PHP / MySQL). De Gouden Leeuw kan alles in deze shop zelf beheren zoals de wijnen, de streken, pagina’s, de orders, de klanten, etc.
www.wijnhandeldegoudenleeuw.nl
Laura Willemsen Website www.laurawillemsen.nl
Laura is een grafische ontwerper waarmee AdCon bij diverse projecten samenwerkt. AdCon heeft deze site voor haar ontwikkeld met hierin een modern portfolio systeem met het werk naast elkaar op een zogenaamde slider. Het grafische ontwerp is natuurlijk van Laura zelf.
www.laurawillemsen.nl
Vereniging Duitse Herdershonden Website www.duitseherder.nl
Voor de vereniging Duitse Herdershonden heeft AdCon een site ontwikkels met Joomla als CMS. Binnen het Joomla CMS is een template gemaakt met enkele voor de klant specifieke eigenschappen. Ook is binnen Joomla een maatwerk module gemaakt voor het beheer en tonen van stamboom gegevens van de herders honden in Nederland.
www.duitseherder.nl
IP Works Website www.ipworks.biz
Uitgeverij Fenceworks geeft diverse vakbladen uit en bij ieder blad moet ook een ondersteunende website vond deze uitgever. AdCon heeft voor ieder vakblad een bijpassende website gemaakt met Content Management Systeem (CMS). In het CMS zijn speciaal voor deze klant nog wat maatwerk oplossingen toegevoegd. Eén van de bladen is IPWorks en deze staat hier als voorbeeld.
www.ipworks.biz
Stay All Day massagepanty kniekousjes en massagesokken Website www.stayallday.nl
Stay All Day is specialist in de fabricage van massagepanty’s, massagekniekousjes en massagesokken. Voor Stay All Day heeft AdCon een website ontwikkeld inclusief online shop. De online shop is op maat gemaakt, geen open-source oplossing zoals os-commerce in dit geval.
www.stayallday.nl
Christiaan Huygens Prijs Website www.christiaanhuygensprijs.nl
Jaarlijks reikt de stichting Chistiaan Huygens Prijs een wetenschapsprijs uit. De stichting heeft een informatieve website waar algemene achtergrondinformatie te vinden is als ook wie de prijs tot nog toe heeft mogen ontvangen. De website is gemaakt met het AdCon CMS Jarfish. De site bevat ook een flash header.
www.christiaanhuygensprijs.nl
Trivium Plus advies Website www.triviumplus.nl
In samenwerking met Ton Persoon is een website ontwikkeld voor Trivium Plus. De website biedt informatie over de diverse diensten van deze organisatie. De website is gemaakt met het AdCon Content Management Systeem (CMS) Jarfish en is dus door de klant zelf te beheren.
www.triviumplus.nl
Profin Financieel advies en belastingadviezen Website www.profinadvies.nl
PROFIN Administraties & Belastingzaken is een financiële dienstverlener in Den Haag. De website biedt informatie over de diverse diensten en de website bevat diverse belastingadviezen. De website is gemaakt met het AdCon Content Management Systeem (CMS) Jarfish.
www.profinadvies.nl
Woonplus Piet Sanderscomplex Website www.pietsanderscomplex.nl
Het Piet Sanderscomplex is een renovatie project van Woonplus. De website biedt informatie over de nieuwe huurwoningen die in dit opgeknapte complex beschikbaar zijn.
www.pietsanderscomplex.nl
Deamon Tools Website www.deamon-tools.nl
Deamon Tools is software waarmee je een CD of DVD speler kunt emuleren. Met Daemon Tools kun je bijvoorbeeld image-bestanden (.ISO) afspelen vanaf de harde schijf.
www.deamon-tools.nl
Jachthaven club Scheveningen Website www.jachtclubscheveningen.com
Dit is de officiele website van de Jachthaven in Scheveningen. De website werkt met ons CMS Jarfish. Naast flash bevat de website ook Live webcams.
www.jachtclubscheveningen.com
Oldtimer nieuws blog Website ClassicMania.nl
Dit is een Blog met nieuws over Oldtimers en Classic Cars. De website werkt met WordPress en is in eigen beheer.
Oldtimer Nieuws
Online shop whisky en wijn Website VoorEenMooiGlas.nl
Dit is een online shop / winkel met diverse dranken in het assortiment waaronder voornamelijk exclusieve whisky’s en wijnen. Deze webshop is volledig op maat gemaakt en wordt door de klant zelf beheerd.
www.vooreenmooiglas.nl
gratis software Website freewaredownloads.nl
Een overzicht van gratis software (freeware) voor diverse toepassingen. De website is gemaakt met het CMS e107 en staat bij Google op diverse zoektermen op de 1e of 2e positie dankzij SEO.
gratis software  of Limewire gratis downloaden
onze digitale nieuwjaars kaart Ontwerp Nieuwjaarskaart
AdCon heeft een nieuwjaarskaart ontworpen en deze in een digitale mailing aan haar relaties verzonden.
Online versie nieuwjaarskaart
Asysco leading provider Unisys Website Asysco.com
Asysco is een internationaal bedrijf en marktleider op het gebied van Unisys mainframe migraties. Website maakt gebruik van het AdCon CMS Jarfish zodat de klant zelf de website kan beheren.
www.asysco.com
First wear kousjes Website First-wear.nl
Onder het merk FIRST wordt beenmode en ondergoed verkocht. Deze website wordt dankzij het AdCon CMS (Jarfish) door de klant zelf bijgehouden.
www.First-wear.nl
Bob Burger Andermanskeuken Website Andermanskeuken.nl
Andermanskeuken is een unieke culinaire formule van eigenaar en chef-kok Bob Burger. Daar hoort een culinaire website bij. (design by Eric Sluiter)
www.andermanskeuken.nl
flash nightlife awards Flash Video NightlifeAwards
Voor het jaarlijkse evenement The Nightlife Awards moest een flash intro / presentatie / teaser worden gemaakt.
www.nightlifeawards.nl
De Koning Self storage Website De Koning Self-Storage
Dit bedrijf in Nootdorp biedt tijdelijke en langdurige opslagruimte voor bedrijven en particulieren (vergelijkbaar met Shurgard en Citybox). De wens was een vriendelijke, unieke en goed vindbare website.
www.dekoning-selfstorage.nl
Ipko Amcor kousjes Website Ipko-Amcor.nl
Ipko Amcor, leverancier van beenmode, wilde haar bestaande website vernieuwen en liet AdCon een voorstel maken. De nieuwe website staat inmiddels online.
www.ipko-amcor.nl
Sonneruyter zorg Website WZHdeSonneruyter.nl
Deze website is gemaakt in samenwerking met het communicatiebureau Tigges en is opgezet in ons Content Management Systeem (CMS).
www.wzhdesonneruyter.nl
mobility managers mobiliteit Website Mobilitymanagers.nl
Deze website is opgezet in ons Content Management Systeem en is gemaakt in XHTML in combinatie met stylesheets.
www.mobilitymanagers.nl
verkiezingen waar ga jij voor Website WaarGaJijVoor.nl
Deze website is opgezet in samenwerking met Berg Kleijn. De website is een initiatief van IPO en is volledig gemaakt in Flash.
www.waargajijvoor.nl
kadoos website Website Kadoos.nl
Deze webshop met een uniek concept biedt de mogelijkheid online een kado te kopen. De website is gemaakt met het AdCon CMS en heeft een koppeling met een betaalsysteem (visa, eurocard, mastercard, ideal).
www.kadoos.nl
Classic Car Amsterdam Beijing Website ClassicCarAdventure
Dit is de website van een damesteam dat meedeed aan de Endurance rally naar Beijing / Peking. De website was gemaakt met het AdCon Content Management Systeem JarFish.
[niet meer online]
Website Rob Franken
Dit is de website van pianist Rob Franken. Naast informatie kun je hier enkele geluidsfragmenten vinden.
www.robfrankenpiano.nl
Website Vos Veiligheidsdienst
Deze website is gemaakt met ons CMS waardoor de klant zelf inhoud kan bewerken.
www.vos-veiligheidsdienst.nl
Website Disconet Nederland
Deze website bevat een flash navigatie en een op maat gemaakt CMS. Ook de aangesloten discotheken hebben een dergelijke website.
www.disconet.nl
Website Van Zuylen Wijnen
Deze website bevat flash elementen en de klant beheert via een CMS het volledige assortiment.
www.whiskyvanzuylen.nl
Website Citylife
Een website gemaakt in samenwerking met Disconet en bevat flash. Via een CMS beheert disconet de gehele website.
www.citylife.nl
Website IT Skills
Dit is een kleine website met een volledige in flash gemaakte homepage. De vervolgpagina’s bevatten deels flash en deels HTML. De klant beheert via een CMS de vacatures en zoekopdrachten.
www.itskills.nl

Verder nog enkele andere sites:
Download gratis internet browsers
Download gratis screensavers