Partners

AdCon werkt samen met…

AdCon werkt graag samen met bedrijven of specialisten die over kennis of kunde beschikken die AdCon zelf mist. Voorbeelden zijn grafisch ontwerp van logo’s en huisstijlen, hosting van websites, omvangrijke e-commerce oplossingen, marketing en PR, communicatie, etc.

vdxlogo Voor domeinregistratie en hosting werken wij samen met diverse hostingbedrijven. Maar bij met name VDX hebben wij momenteel de meeste klanten naar tevredenheid onder gebracht. Redenen: goede en snelle helpdesk, vlotte afhandeling vragen, mogelijkheid om specifieke wensen uit te laten voeren, een echte 99% uptime, niet de goedkoopste maar ook verre van de duurste, etc.
http://www.vdx.nl
Het ontwikkelen van een logo en / of een huisstijl is specialistisch werk. In samenwerking met Cisenzo kan AdCon nieuwe en bestaande bedrijven een full-service pakket bieden… van huisstijl tot website.
http://www.cisenzo.nl
bni-hshake-96x96 AdCon is lid geweest van het Business Netwerk BNI, specifiek het chapter Merquess. Hier ontmoeten ongeveer 30 ondernemers van verschillende branches elkaar iedere week. Het doel hierbij is het genereren van business en eventueel samenwerken in de vorm van Powercircles. Dankzij BNI beschikt AdCon nog steeds over meer dan 30 partners waarmee we onze klanten met diverse expertises kunnen bijstaan.
http://www.bnimerquess.nl/

Verder nog o.a.:

Diverse Partner Sites

Custom Web Site Design Directory