Webdesign

Websites gemaakt door AdCon onderscheiden zich door een doelgerichte aanpak, een doordacht grafisch ontwerp, focus op duidelijke communicatie en functionaliteiten met een toegevoegde waarde.

Wanneer u gaat samenwerken met AdCon kunt u rekenen op helder advies, persoonlijke begeleiding tot ver na de oplevering en een prettig contact.

Enkele mogelijkheden

Enkele algemene voorbeelden van wat ik voor u kan maken:

  • een nieuwe eenvoudige website met voornamelijk een informatief karakter, ook interessant bij een beperkt budget
  • een zeer complexe nieuwe website met veel dynamische onderdelen zoals producten overzichten, database oplossingen, online reken modules, online shop / verkoop, etc.
  • een bestaande website aanpassen of voorzien van een dynamisch onderdeel zoals een online formulier, een content management systeem, mogelijkheid offerte aan te vragen, etc.
  • op een bestaande website een flash presentatie toevoegen voor het uitleggen van de werking van een product of dienst

Startende ondernemer?

Bezig met het opzetten van een nieuw bedrijf? Op zoek naar een website voor een startende ondernemer? Laten we dan even brainstormen over de mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf.

Interesse?

Waarschijnlijk wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten?! Ik wil graag van u weten wat uw wensen zijn en van welke mogelijkheden u gebruik wilt gaan maken. Even bellen geeft het beste resultaat, Arne de Vos op 015 – 361 80 61.