Gratis kerst Powerpoints Downloaden

Via Internet hebben we enkele leuke Powerpoint Presentaties gevonden die geheel in de kerst sfeer zijn gemaakt. Dit zijn kant-en-klare Powerpoints die je na het downloaden gelijk kunt voorzien van jouw eigen presentatie. De presentaties bevatten allemaal een titel-slide en een vervolg-slide. In enkele Powerpoints zitten ook voorbeelden van slides met grafieken, tabellen en afbeeldingen.

 

Kerst Powerpoint Presentatie met kerst verlichting

Kerst Powerpoint met kerst lichtjes Dit is een Powerpoint template met een zwarte achtergrond met daarin kerstlichten. Deze Powerpoint presentatie is zeer geschikt voor zakelijke doeleinden omdat hij eenvoudig en rustig is opgezet (niet “over the top” zeg maar).

Download Powerpoint met kerstverlichting

 

 

Kerst Powerpoint Presentatie met kerstboom

Kerst Powerpoint met kerstboom sterren Dit is een Powerpoint template met een zwarte achtergrond met daarin één kerstboom gemaakt met gouden sterren. Alleen de eerste sheet / slide bevat meerdere kerstbomen zoals je hiernaast ziet. Ook deze Powerpoint presentatie is zeer geschikt voor zakelijke doeleinden omdat hij eenvoudig en rustig is opgezet.

Download kerstboom Powerpoint met sterren

 

Kerst Powerpoint Presentatie met moderne kerstboom

Kerst Powerpoint met kerst lichtjes Dit is een Powerpoint template met een blauwe zakelijke achtergrond met daarin een kerstboom die gemaakt is met een soort lichtgevend draad. En ook deze Powerpoint presentatie is zeer geschikt voor zakelijke doeleinden de kerstboom zeer subtiel is en het een moderne kerstboom is, dit in tegenstelling tot een ouderwetste groene kerstboom.
Download Powerpoint met kerstboom

Kerst Powerpoint Presentatie met kerst verlichting

Kerst Powerpoint met bevroren takken Dit is een Powerpoint template met een rode achtergrond met daarin bevroren kersttakken. Deze Powerpoint presentatie is zeer geschikt voor persoonlijke doeleinden en minder voor een zakelijke kerst-presentatie.

Download kerst Powerpoint

Liever een eigen unieke Kerst Powerpoint Presentatie?

Dat kan ook. Wij kunnen een Powerpoint presentatie / template voor u maken met daarin bijvoorbeeld jullie logo en geheel in de kerstsfeer. Denk daarbij aan een mooi sneeuwlandschap op de achtergrond, leuke kerstafbeeldingen, zeer modern en subtiele kerstsfeer, etc. Laat ons weten wat jullie wensen en wat de doelstelling van de Powerpoint is, wij weten hier vast een creatieve invulling aan te geven.