Workshop Hoe word ik beroemd online?

In deze interactieve Workshop geef ik aan de deelnemers uitleg in “Jip&Janneke taal” over de mogelijkheden van online marketing. Wat zijn de mogelijkheden om online meer mensen te bereiken / bezoekers op jouw website te krijgen? Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Doelgroepen bepalen
  • SEO / Zoekmachine optimalisatie / zoekwoorden onderzoek
  • Betaald adverteren
  • Sociale media
  • Online tools / handige apps
  • Conversie optimalisatie
  • Resultaten meten

Ik geef je bij deze workshop direct toepasbare tips, praktische voorbeelden, inspiratie en voldoende interactie via kleine opdrachten. Alleen voor diegenen die het wensen, kijken wij samen naar jouw website en geef ik jou diverse nuttige tips om de site te verbeteren.

Over mij

Mijn naam is Arne de Vos en ik ben sinds 2000 full time zelfstandig ondernemer. Al sinds 1996 ben ik bezig met het volgen van internet ontwikkelingen. Ik werk samen met diverse reclame bureau’s voor verschillende bekende en minder bekende klanten. Enkele voorbeelden van klanten zijn Gemeente Den Haag, Ministerie van Binnenlandse zaken & Buitenlandse zaken, Madame Tussauds, Jachthaven Scheveningen, Aqua for All, Stork, Nationale Nederlanden, Orde van Advocaten, Haagse Hogeschool en meer.

Details workshop

Locatie: Groene Schuur 2.0, Voorweg 112, 2715 NG Zoetermeer
Tijd: Donderdag 21 juni 2018, van 20.30 uur tot 22.00 uur
Investering: 17,50 euro incl. btw

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan door middel van het invullen van onderstaand formulier. De gegevens zullen alleen worden gebruikt voor het opstellen en versturen van de factuur. Ik zal de gegevens niet gebruiken voor promoties of andere doeleinden.