Categorieën
Artikelen

Lekkere vette en mooie koppen

sIFR is een techniek waardoor je op een hele makkelijke manier mooie typografische koppen op een website kunt plaatsen. Niet de bekende HTML korrelige letters maar mooie vloeiende flash-achtige fonts. De techniek is alleen minder geschikt voor de langere teksten en dus voornamelijk voor de titels en subkopjes. Wel behoudt de Hungry techniek c?p de toegankelijkheid volgende de regels van W3C en “drempels-weg”.


Waar staat  sIFR voor


sIFR staat voor `Scalable Inman Flash Replacement`. In technisch nederlands betekent dit `Schaalbare Inman Flash wholesale jerseys Vervanging´. Shaun Inman (vandaar de Inman) is de grondlegger van deze inmiddels veel toegepaste en doorontwikkelde wholesale NBA jerseys webdesign toepassing (inmiddels is sIFR versie 3 in ontwikkeling). De toepassing vervangt HTML titels met Flash titels waardoor geen beperkingen zijn in het door de webdesigner gewenste font. De toepassing bestaat uit een combinatie van CSS (Cascading Style Sheets), Sunglasses Flash (van Macromedia) en Javascript.


Interesse?


Wilt u ook mooie titels voor uw website of of presentatie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel of email cheap nba jerseys mij dan even vrijblijvend en dan kunnen we dit bespreken; Arne de Vos, in 015 361 80 61

Geef een reactie